Wanneer: 2e Pinksterdag (10 juni 2019)
Van: 11.30 - 16.00 uur

Wat: Speelgoed, kleding, aardewerk, glaswerk, koffers, servies, boeken, enz, enz...
Entree: €2,-

Contact:
secretaris@scoutingdeurne.nl

Rommelmarkt

Ieder jaar op 2e Pinksterdag organiseert Scouting Deurne haar rommelmarkt op Scoutcentrum “De Muggenhof”. Iedereen is welkom om te snuffelen tussen glas, aardewerk, kleding, boeken, elektronica, speelgoed en nog veel meer, om misschien wel dat ene pareltje te vinden. Vergeet ook de verkoop per opbod niet.

Opbrengst

De opbrengst van de rommelmarkt komt ten goede aan alle groepen van Scouting Deurne. Zo kunnen we de bijdrage voor kampen en weekenden laag houden. Samen zorgen we ervoor dat Scouting Deurne betaalbaar blijft voor iedereen!

Spullen ophalen

Op vrijdag 7 juni of zaterdag 8 juni 2019 komen wij spullen voor de rommelmarkt aan huis ophalen. U kunt de spullen aan de straat zetten. Als u onze huis-aan-huis folder aan de spullen bevestigt, dan is het voor ons duidelijk dat we de spullen mee kunnen nemen.

Vrijdags word er opgehaald tussen 19.00 uur en 21.30 uur in de volgende wijken:
Vlier-Noord, Vlier-Zuid, Houtenhoek, Vennen, Helleman en Centrum.

Zaterdag word er opgehaald tussen 10.00 uur en 16.00 uur in de volgende wijken:
Heiakker, Koolhof, Walsberg, Provinciënwijk en Stationsbuurt

Bent u op deze tijden niet thuis? Dan kunt u vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni 2019 de spullen komen brengen op ons scoutcentrum De Muggenhof aan de Alb. Schweizerstraat 38 in Deurne.

Aanmelden vrijwilliger

Bent u lid van Scouting Deurne of wilt u meehelpen met ophalen of op de dag van de rommelmarkt zelf, vul dan het aanmeldformulier in. Graag tot ziens op 10 juni!

Laatste rommelmarkt nieuws