Wie: Jongens en meiden van 15 tot 18

Telefoonnummer: 06 43 77 34 56
E-mailadres: explorers@scoutingdeurne.nl

Ik ben een avonturier

De naam zegt het al: als Explorer ben je een avonturier. Iemand die graag nieuwe dingen over zichzelf, anderen, zijn omgeving en het buitenland ontdekt. Als Explorer regel je je zaken ook graag zelf. En dat er (bege)leiders zijn die je stimuleren om het beste uit jezelf te halen, is alleen maar fijn. De wandeltochten en hikes zijn befaamd. Met een tent, rugzak en kompas op pad, zelfs in de winter.

ExplorersWat doen we?

In onderling overleg bepalen we zelf de activiteiten. Soms nemen we de tijd om rustig bij te kletsen bij een zelfgemaakt kampvuur. We organiseren regelmatig sportavonden en (wandel)tochten. Het jaarlijkse zomerkamp regelen we zelf. Landsgrenzen vormen geen beperking. Zwerven in Zweden, kamperen in Luxemburg of zeiltocht zijn voor Explorers allemaal opties.

Laatste explorers nieuws