Wie: (kader-) leden van Scouting Nederland van 16 tot 99 jaar
Waar: Elk jaar een andere locatie
Wanneer: 27, 28 en 29 december
Kosten: €50 per persoon
Contact: coldtrail@scoutingdeurne.nl

Coldtrail Deurne

Loop mee met de uitdagende winterhike van Scouting Deurne, met verrassende tochttechnieken, mooie routes en leuk gezelschap. Elk jaar op 27, 28 en 29 december.

ColdtrailWat doen we?

De Coldtrail vindt jaarlijks plaats op een andere locatie in Nederland (of net daarbuiten). Hierdoor is de Coldtrail elk jaar weer een unieke ervaring.

Deelnemers lopen in koppels, dragen zelf hun slaapspullen e.d. in een rugzak en leggen per dag 20-25 km af (mits ze de route goed lopen). Overnachtingen zijn in een blokhut, tentjes of…?

We proberen met de routes en moeilijkheidsgraad elk jaar te zorgen dat het voor iedereen haalbaar is, maar enige ervaring in het lopen van langere tochten is wel nodig.

Eerdere edities van de Coldtrail

– Coldtrail 2018: Drents Friese Wold, op de grens van Drenthe en Friesland
– Coldtrail 2017: Bokkenrijders, in de Antwerpse Kempen
– Coldtrail 2016: Peel en Maas, in Brabant en Noord-Limburg
– Coldtrail 2015: The Eifel Experience, in de Duitse Eifel
– Coldtrail 2014: Brabants Bont, op de Loonse en Drunense Duinen
– Coldtrail 2013: Veluwe Trail, in de omgeving van De Hoge Veluwe
– Coldtrail 2012: Drie Dagen, Drie Landen, rondom het drielandenpunt in Zuid Limburg, België en Duitsland
– Coldtrail 2011: The North Sea Challenge, langs de Zeeuwse kust

De deelnamekosten zijn €50,- per deelnemer. Dit is inclusief vervoer ter plekke, activiteiten, eten (m.u.v. lunchpakket op eerste dag), drinken en twee overnachtingen.

Coldtrail 2019

Tijdens Coldtrail 2019 lopen we door “De Hoge Venen” in het Noord-oosten van België, vlak onder Maastricht. Dit gebied biedt afwisselende uitzichten, flinke hoogteverschillen en prachtige bossen. We hebben voor deze editie een uitdagende, maar vooral mooie en leuke route uitgezet.

Coldtrail Deurne 2019

Aanmelden

Begint het bij jou al te kriebelen en kun je bijna niet wachten om die wandelschoenen weer aan te trekken? Schrijf je snel in via het inschrijfformulier of kijk op de Coldtrail pagina voor meer informatie.

Meld je nu aan! Via de aanmeldpagina

Bewaren

Laatste coldtrail nieuws