Op zondag 7 Oktober organiseren we onze jaarlijkse open dag. Kom jij ook gezellig een kijkje nemen en meedoen?
Je bent van harte welkom op blokhut de Muggenhof van 13.00 tot 16.00 uur.

Avontuur

Kom jij ook een kijkje komen nemen en avontuur beleven op de open dag van Scouting Deurne? Dan ben je op zondag 7 oktober van 13.00 tot 16.00 uur van harte welkom! Laat je meteen inschrijven bij de speltak die bij jouw leeftijd past. Je mag dan gratis één maand proefdraaien. Wij dagen je uit…!

Leiding

Wij zijn altijd op zoek naar kaderleden om samen met onze kinderen op avontuur te gaan. Op dit moment zoeken wij actief naar dames die het Scoutskader willen komen versterken. Voor meer informatie over wat het inhoudt om leiding te worden kom je natuurlijk ook naar de open dag. Voor meer informatie klik je hier of je stuurt een mail naar scouts@scoutingdeurne.nl