Lid worden

Lijkt jou het ook leuk om lid te worden van Scouting Deurne? Of lijkt het je super om leiding te geven aan een enthousiaste groep kinderen? Vul dan je gegevens in op het inschrijfformulier. Na het invullen van je gegevens neemt de ledenadministratie contact met je op. Je bent niet meteen lid, je kunt altijd eerst 4 keer vrijblijvend komen meedoen, voordat je besluit lid te worden.


  Jouw gegevens
  Vul hieronder jouw persoonlijke gegevens in. Met deze gegevens schrijven we je in als lid van Scouting Deurne.

  Ben je eerder lid geweest van scouting en weet je je lidnummer nog?
  We kunnen dan je oude gegevens koppelen aan je nieuwe aanmelding, ook als dit bij een andere scoutinggroep was.
  Oude lidnummer:

  Persoonsgegevens
  Voornaam*:
  Tussenvoegsel:
  Achternaam*:
  Geboortedatum*:
  Geslacht*:

  Contact en adresgegevens
  Adres*:
  Postcode*:
  Woonplaats*:
  Telefoon*:
  Email*:

  Contactgegevens ouder(s)/verzorger(s) 1
  Naam:
  Telefoon:
  Email:

  Contactgegevens ouder(s)/verzorger(s) 2
  Naam:
  Telefoon:
  Email:

  Betalingsgegevens
  Om je persoonlijke incassomachtiging voor de contributie in orde te maken, hebben we je rekeningnummer nodig. Pas als je daadwerkelijk lid wordt zullen we overgaan tot incasso van de contributie.
  IBAN-nummer*:
  Ten name van*:

  Beeldmateriaal
  Via onze website en social media kanalen houden we iedereen graag op de hoogte van de activiteiten van onze groep. Hiervoor maken we gebruik van foto’s en video’s.

  Tot slot
  Gegevens verbergen?**

  Wil je nog iets kwijt? Dan kan dat hieronder.

  *Deze gegevens zijn verplicht om in te vullen
  ** Wanneer de gegevens verborgen zijn in onze ledenadministratie, zijn ze niet inzichtelijk voor iedereen die de ledenlijst van de Scoutinggroep mag gebruiken. Alleen personen binnen de groep die de gegevens functioneel nodig hebben (zoals de penningmeester, het leidingteam en de ledenadministratie) hebben hiermee inzicht in de strikt noodzakelijke gegevens.

  Voor vragen of opmerkingen over je inschrijving kun je terecht bij de ledenadministratie, via secretaris@scoutingdeurne.nl

  Je gegevens worden door onze Scoutinggroep met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Persoonsgegevens ten behoeve van het lidmaatschap registreren we in Scouts Online, de administratieve applicatie van Scouting Nederland. Hierop is de privacywetgeving (AVG/GDPR) van toepassing. Op www.scouting.nl/privacy vind je het Privacy Statement van Scouting Nederland. Je hebt via Scouts Online altijd toegang tot je eigen gegevens.

  Copyright Scouting Deurne - Privacybeleid