Rabobank Clubkascampagne Deurne 4 t/m 30 April

Ben jij lid van de Rabobank Peelland Zuid?  Breng dan je stem uit op Scouting Deurne. Van 4 t/m 30 April 2019 kun je stemmen. Alle leden van de Rabobank krijgen hiervoor een stemcode.

Mag Scouting Deurne rekenen op jou stem? Door middel van deze campagne krijgen we extra inkomsten, waardoor we allerlei activiteiten kunnen doen.  Van donderdag 4 April t/m dinsdag 30 April 2019 mogen alle betrokken leden hun stem weer uitbrengen op hun favoriete verenigingen. Alle leden ontvangen een unieke stemcode. Jaarlijks stelt Rabobank Peelland Zuid een deel van haar coöperatief dividend ter beschikking als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. De leden van de Rabobank beslissen waar deze bijdrage naar toe gaat. Scouting Deurne wil dit jaar de bijdrage bestemmen voor aanschaffen van  een nieuwe kabelbaan met toebehoren zoals veiligheidsgordels.

*Dit zijn verplichte invulvelden. **Jouw emailadres zal niet worden misbruikt.